Oval halfCircle half
Actueel

Implementatienetwerk Seeking Safety

Evenementsdatum: 13 oktober 2022

Wat is een implementatienetwerk?

Een implementatienetwerk is een tijdelijke werkgroep van organisaties die bezig zijn met een zelfde soort implementatie of dit voornemens zijn. De nadruk ligt op het uitwisselen van ervaringen met elkaar om zo van elkaar te leren en elkaar verder te helpen. Het netwerk komt twee maal bij elkaar om gezamenlijk aan de slag te gaan met implementeren.

Voor wie is het?

Dit netwerk is bedoeld voor de medewerkers die zich met de implementatie van de behandelmethode Seeking Safety (gaan) bezig houden en hierbij gebruik willen maken van de ervaringen van anderen. Het maakt niet uit of je nog aan de start van het implementatietraject staat of dat het al in gang is gezet. 

Wat houdt het precies in?

Tijdens de bijeenkomsten worden verschillende vraagstukken besproken die essentieel zijn in het richting geven van een implementatietraject. Hiermee gaan we terug naar de basis: Wat maakt een implementatietraject succesvol? Hoe vlieg je dit aan? Hoe creëer je draagvlak? En hoe baken je je implementatie af? Bij al deze vragen kunnen de deelnemers van elkaar leren en elkaar verder helpen. Daarnaast wordt projectmanagement in een notendop besproken.

Wanneer?

Donderdag 13 oktober                                                               Inschrijven
13.00 - 16.00 uur

Implementatienetwerk Seeking Safety