Oval halfCircle half
Medewerkers
Mike Mouthaan

Mike Mouthaan

Projectondersteuning
mmouthaan@efp.nl

Wat is jouw achtergrond?
Ik heb Engelse Taal en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Via enkele omzwervingen ben ik een aantal jaar geleden terecht gekomen bij RINO Groep, waar ik in een faciliterende en ondersteunende rol werkzaam was. Hier ben ik erachter gekomen dat deze rol én de sector ontzettend goed bij mij passen en nadat ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging ben ik bij EFP terechtgekomen.

Wat is je functie en bij welke projecten ben je betrokken?
Ik ben werkzaam als projectondersteuner bij het EFP. Als projectondersteuner schuif ik aan bij elk project waar ondersteuning nodig is op facilitair, organisatorisch of administratief niveau. Daarnaast bied ik ondersteuning bij onze communicatiewerkzaamheden.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Ik geloof niet dat er een diversere functie is bij het EFP dan die van mij. Omdat ik in verschillende keukens tegelijk aanwezig ben, is geen dag hetzelfde en dat maakt mijn werk erg interessant. Daarnaast ben ik echt op mijn plek als steun wanneer collega’s hun focus beter kunnen gebruiken voor de inhoud en kwaliteit, en ik administratief en organisatorisch werk uit handen kan nemen. De opluchting is dan soms echt voelbaar, en dat geeft mij ontzettend veel voldoening.