Actueel

4 oktober 2018: Landelijke dag kwaliteitsnetwerken

De Kwaliteitsnetwerk FPA bestaat 5 jaar! Om dit te vieren nodigt het Kwaliteitsnetwerk FPA samen met het EFP de andere kwaliteitsnetwerken uit op de landelijke dag 4 oktober 2018
Lees meer »

Hot topics in de forensische behandel-praktijk: een verslag

Op 28 mei werd het symposium ‘Hot topics in de forensische behandelpraktijk’ gehouden. Het was een zeer geslaagde dag waarin de verbinding tussen de theorie van de zorgprogramma’s en de forensische behandelpraktijk centraal stond.
Lees meer »

Vernieuwde Kennisdatabanken online!

De EFP kennisdatabanken hebben een update gekregen: ze zien er strakker en frisser uit en de zoekfunctie werkt nu nog beter.
Lees meer »

Interview onderzoek Dutch Cell Dogs

Hanne Duindam, UvA-promovenda forensische orthopedagogiek, doet onderzoek naar het effect van de trainingen door organisatie Dutch Cell Dogs.
Lees meer »

29 november 2018: Landelijke dag RIBW/MO

Op 29 november 2018 organiseert het EFP samen met Federatie Opvang en de RIBW Alliantie de landelijke dag.
Lees meer »

Kick-off van het Kwaliteitsnetwerk FPC/K

Woensdag 21 maart 2018 is het Kwaliteitsnetwerk FPC/K officieel van start gegaan.
Lees meer »

Feiten en cijfers over tbs en forensische zorg

Een overzicht van alle feiten en cijfers over vreemdelingenbewaring, jeugdinrichtingen, gevangeniswezen en forensische zorg.
Lees meer »

Dat is KNAPP!

In oktober 2015 heeft het EFP een KennisNetwerk Applicatie gelanceerd: KNAPP, een handige tool om online in contact te komen met vakgenoten.
Lees meer »

KNAPP in een app

Er is een nieuwe functionaliteit bijgekomen namelijk: je kunt KNAPP nu ook gebruiken in een app op je telefoon op tablet. Hoe download je de app?
Lees meer »

Onderzoek doen met de LDR-tbs?

Wilt u het onderzoek naar risicotaxatie aanvullen met gegevens over strafrechtelijk verleden en recidive? Lees dan hier hoe u een aanvraag indient.
Lees meer »