Actueel

Vragenlijst LVB in detentie

Bent u bekend met mensen met LVB in detentie? Door deze vragenlijst in te vullen kunt u helpen met onderzoek naar deze doelgroep.
Lees meer »

Vacature voor projectcoördinator EFP

Reageren kan t/m 19 december. Lees hier de vacaturetekst.
Lees meer »

28 mei 2018: hot topics in de forensische behandelpraktijk

Doel van deze dag is het promoten van de zorgprogramma’s maar ook het ophalen van informatie uit het veld om de zorgprogramma’s te verbeteren.
Lees meer »

Boekje 'Opgenomen in een forensische kliniek' voor naasten

Thema's waar naastbetrokkenen mee te maken krijgen aan de hand van ervaringsverhalen en praktische informatie voor familieleden.
Lees meer »

Feiten en cijfers over tbs en forensische zorg

Een overzicht van alle feiten en cijfers over vreemdelingenbewaring, jeugdinrichtingen, gevangeniswezen en forensische zorg.
Lees meer »

Zorgprogramma Forensische Verslavingszorg klaar

Dit zorgprogramma wil bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de forensische verslavingszorg en sluit aan bij recente initiatieven die ditzelfde doel nastreven.
Lees meer »

Dat is KNAPP!

In oktober 2015 heeft het EFP een KennisNetwerk Applicatie gelanceerd: KNAPP, een handige tool om online in contact te komen met vakgenoten.
Lees meer »

Instrumentendatabase online

Het EFP beschikt over een instrumentendatabase met een beschrijving van zo’n 170 instrumenten die gebruikt worden in de forensische psychiatrie.
Lees meer »

Onderzoek doen met de LDR-tbs?

Wilt u het onderzoek naar risicotaxatie aanvullen met gegevens over strafrechtelijk verleden en recidive? Lees dan hier hoe u een aanvraag indient.
Lees meer »