Oval halfCircle half
Medewerkers
Anjuli Coccioli

Anjuli Coccioli

Projectleider
acoccioli@efp.nl

Wat is jouw achtergrond? 
Ik heb forensische orthopedagogiek gestudeerd waarna ik als onderzoeksassistent gewerkt heb bij het Dutch Cell Dogs Onderzoek. In 2017 ben ik bij het EFP gestart als projectcoördinator. Dit heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan waarna ik vorig jaar oktober (2020) ben doorgegroeid naar de functie van wetenschappelijk adviseur. Het afgelopen jaar (2020-2021) heb ik dit gecombineerd met de functie junior onderzoeker aan de Universiteit Leiden. Doordat ik het projectmatig werken en het werken voor het forensische zorgveld miste ben ik sinds 1 augustus 2021 weer ‘volledig’ werkzaam bij het EFP.

Wat is je functie en bij welke projecten ben je betrokken?
Ik ben werkzaam als wetenschappelijk adviseur en projectleider. Als wetenschappelijk adviseur ben ik voor het programma Kwaliteit Forensische Zorg (KFZ) werkzaam. Als projectleider ben ik werkzaam voor de projecten deskundigheidbevordering BW/MO, Forensische Ervaringsdeskundigheid en Samenwerking PPC’s. Een leuk en afwisselend pakket aan taken en projecten waardoor ik zowel inhoudelijk als projectmatig voor het forensische zorgveld aan het werk ben.

Wat maakt jouw werk bijzonder? 
De combinatie van mijn werkzaamheden, zowel inhoudelijk en projectmatig werken, maakt dat ik echt het gevoel heb dat we samen met het forensische zorgveld werken aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en het verspreiden van de beschikbare kennis.