Oval halfCircle half
Medewerkers
Daniek Nellissen

Daniek Nellissen

Projectleider
dnellissen@efp.nl

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb forensische criminologie gestudeerd, waarna ik bij projecten in verschillende sectoren heb gewerkt. Bij een logistiek bedrijf, de belastingdienst en uiteindelijk bij een internationale bank. Interessant werk waar ik veel geleerd heb. Toch bleef ik altijd geïnteresseerd in het forensische zorg, dat was tenslotte de reden waarom ik criminologie ben gaan studeren. In maart 2018 kreeg ik de kans om bij het EFP aan de slag te gaan, waar ik nog steeds met veel plezier werk.   

Wat is je functie en bij welke projecten ben je betrokken?

Ik ben projectleider van de projecten KFZ-Jeugd, Forensische Leerlijn en Forensisch Vakmanschap. Diverse projecten, waarbij ik het interessant en een uitdaging vind om de samenhang tussen de projecten te zoeken.

Wat maakt jouw werk bijzonder?

Het is bijzonder dat het EFP projecten uitvoert met het hele forensische zorgveld en wij daarom goed op de hoogte zijn van wat er speelt binnen het veld. Het enthousiasme en de passie van de mensen die binnen de forensische zorg werken is aanstekelijk. Het geeft mij daarom veel energie om deze mensen met elkaar kunnen te verbinden en zo de beschikbare kennis en ervaringen te verspreiden. Daarnaast heb ik bij het EFP ook de ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen en deze in de praktijk te brengen. Door mijn werk hoop ik bij te kunnen dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de forensische zorg. Heb jij ideeën die ook kunnen bijdragen aan de kwaliteitsbetering van de forensische sector? Projecten voeren we uit samen met het veld! Je bent dan ook van harte welkom om contact met me op te nemen om hierover in gesprek te gaan.