Oval halfCircle half
Medewerkers
Daniëlle Vink-Assen

Daniëlle Vink-Assen

Projectleider
dassen@efp.nl

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb Forensische Criminologie en Conflict-, Risico- en Veiligheidspsychologie gestudeerd. Tijdens en na de laatste onderdelen van mijn studies was ik werkzaam als Coördinator Freelance Professionals voor hogeschool NTI. Door een oud studiegenoot was ik al bekend met het EFP en zag ik een vacature voorbijkomen. Dé kans voor mij om te solliciteren naar een functie binnen de forensische zorg, waar mijn interesse al lange tijd ligt. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij het EFP, een plek waar ik met veel plezier werk.

Wat is je functie en bij welke projecten ben je betrokken?

Ik ben projectleider voor de projecten De Lerende Praktijk, Kwaliteitsnetwerk De Borg, Kwaliteitsnetwerk Forensische Verslavingszorg en Kwaliteitsnetwerk FPC/K. Eerder was ik ook als projectcoördinator bij de projecten KFZ en Forensisch Opleidingsprogramma betrokken.

Wat maakt jouw werk bijzonder?

Ik vind het bijzonder om zoveel verschillende onderdelen van de forensische zorg te leren kennen en mee samen te werken. Het wordt nog leuker wanneer we verschillende onderdelen of instellingen met elkaar weten te verbinden, iets wat we bij de kwaliteitsnetwerken zeker beogen. Als ik dan zie dat instellingen bij elkaar een kijkje in de keuken nemen, onderling kennis delen en leren van elkaar, maakt dat ik mijn werk nog leuker vind! Met het project De Lerende Praktijk zoeken we voor de tbs-sector naar overkoepelende onderzoeksthema’s en willen we de komende jaren samen aan de slag met wetenschappelijk onderzoek. Word je ook enthousiast van werken aan kwaliteitsverbetering in de forensische zorg? Je bent dan van harte welkom om hierover contact met me op te nemen, bijvoorbeeld via een connectie op LinkedIn.