Oval halfCircle half
Medewerkers
Iris Zambeek

Iris Zambeek

Projectcoƶrdinator
izambeek@efp.nl

Wat is jouw achtergrond?

Van origine ben ik toegepast psycholoog. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de verslavingszorg gecombineerd met GGZ en heb daarna samen met een vriend van mij een bedrijf opgezet dat zich richt op dagbesteding, woonvesting en ambulante begeleiding. Binnen dit bedrijf heb ik zeven jaar als team- en zorgcoördinator gewerkt. Daarna was het tijd voor een nieuwe uitdaging en het forensische veld trok mij erg aan. In oktober 2019 ben ik als projectcoördinator aan de slag gegaan bij het EFP.

Wat is je functie?

Ik werk als projectcoördinator en ben betrokken bij het Kwaliteitsnetwerk FPC/K, De Lerende Praktijk, Deskundigheidsbevordering BW/MO en communicatie.

Wat maakt jouw werk bijzonder?

In mijn werkverleden heb ik mij altijd op cliëntniveau en organisatie/gemeentelijk niveau gericht. Binnen deze functie krijg ik de kans meer naar een landelijk en politiek niveau te kijken binnen een veld waarmee ik wel bekend ben, maar nooit eerder daadwerkelijk in heb gewerkt. Dit vind ik uitdagend aan mijn functie. Daarnaast past de combinatie van stroomlijnen, overzicht houden, uitvoeren en de stip aan de horizon in het vizier houden, goed bij mij.