Oval halfCircle half
Projecten

Zicht op Forensische Zorg

Overzicht kwijt? Zicht op Forensische Zorg helpt!

Het forensisch zorgveld is omvangrijk en complex en soms raken we het overzicht kwijt. Welke zorgaanbieders zijn er, hoe werken zij samen en welke projecten zijn er op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteitsontwikkeling, of vakmanschap? Deze vragen krijgen wij als EFP vaak te horen en daarom hebben we ‘Zicht op Forensische Zorg’ ontwikkeld, een website met als doel een breed overzicht en samenhang in het forensisch zorgveld te bieden.
Het is een website met daarin een overzicht in de vorm van een MindMap. De gebruiker ziet zo het geheel, maar kan ook doorklikken om vervolgens informatie te krijgen over de organisatie en een link naar hun website. Ook informatie over positie in het veld, relatie met het EFP en aanverwante projecten zijn inzichtelijk gemaakt.

Bekijk hier Zicht op Forensische Zorg

Met vereende krachten hebben wij de applicatie zo goed mogelijk ingevuld, en regelmatig zullen wij updates doorvoeren. Op de website zelf zijn ook feedback knoppen aangebracht zodat iedereen aanvullende of veranderde informatie kan doorgeven. Zo hopen wij met elkaar een actueel overzicht te bieden om zo samenwerking en kennisdeling te bevorderen.