Contact

  Bezoek
  Het EFP is goed te bereiken met OV en met de auto. Het kantoor van het EFP bevindt zich in het Piet Van Dommelenhuis, boven winkelcentrum Kanaleneiland te Utrecht. Het is een hoge, witte kantoorflat en het EFP-kantoor bevindt zich op de 16e verdieping. Vanaf Utrecht CS rijden sneltram 60 en 61 richting Nieuwegein en IJsselstijn, uitstappen bij halte '5 meiplein'. Vanaf de tramhalte kunt u linksom het gebouw naar de hoofdingang lopen op nummer 11. Vanuit het winkelcentrum is de kantoortoren bereikbaar via de gang tussen de Vomar en de Albert Heijn. U kunt buitenom naar de hoofdingang.

  Parkeergelegenheid 
  De parkeergarage van het winkelcentrum Kanaleneiland bereikt u door vanaf de Churchilllaan de eerste weg rechts te nemen; de  Trumanlaan. Parkeren hier is gratis. NB: deze parkeergarage is tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing. 

  Routebeschrijving
  Download hier een routebeschrijving of klik hieronder op Google Maps.

  Wegwerkzaamheden en parkeerproblemen
  Er zijn op dit moment flinke wegwerkzaamheden en verbouwingen rondom het EFP kantoor. Hierdoor is het kantoor lastiger te bereiken met de auto en kan parkeren problemen opleveren.  Houd hierdoor rekening met extra tijd.

  De parkeergarage bij winkelcentrum Kanaleneiland is soms gesloten, of het parkeerterrein rondom de toren. Vanaf 13 mei is het betaald parkeren in de garage. In de wijk kunt u gratis parkeren, maar het is er erg druk. Vlakbij het kantoor is een P&R Papendorp.   Hier kunt u voor 5€ een dag parkeren en er gaan bussen naar het EFP kantoor, of u loopt er in ongeveer 15 minuten naar toe over de brug.