Oval halfCircle half

Contact

Bezoek
Het EFP is goed te bereiken met OV en met de auto. Het kantoor van het EFP bevindt zich in het Piet Van Dommelenhuis, boven winkelcentrum Kanaleneiland te Utrecht. Het is een hoge, witte kantoorflat en het EFP-kantoor bevindt zich op de 16e verdieping. Vanaf Utrecht CS rijden sneltram 60 en 61 richting Nieuwegein en IJsselstijn, uitstappen bij halte '5 meiplein'. Vanaf de tramhalte kunt u linksom het gebouw naar de hoofdingang lopen op nummer 11. Vanuit het winkelcentrum is de kantoortoren bereikbaar via de gang tussen de Albert Heijn (Etos) en Holland & Barrett. U kunt buitenom naar de hoofdingang.

Parkeergelegenheid 
De parkeergarage van het winkelcentrum Kanaleneiland bereikt u door vanaf de Churchilllaan de eerste weg rechts te nemen; de Trumanlaan.  De eerste twee uur zijn gratis, daarna betaalt u € 1,00 per uur en vanaf het 4de uur € 5,00 per uur. Een dagkaart kost €25,00. In de omgeving van het kantoor is het mogelijk om gratis te parkeren, maar is het vaak vol.

Vlakbij het kantoor is een P&R Papendorp. Hier kunt u voor 5€ een dag parkeren en er gaan bussen naar het EFP kantoor, of u loopt er in ongeveer 15 minuten naar toe over de brug.

Routebeschrijving
Download hier een routebeschrijving of bekijk de routebeschrijving via Google Maps.